Nog niet zo lang geleden verliep de communicatie tussen bedrijf en klant slechts via advertenties, telefoongesprekken, e-mail of een persoonlijk bezoek.
Er is de afgelopen paar jaar echter, door de nieuwe sociale media, een heel ander medialandschap ontstaan met miljoenen interactieve nieuwsmakers!

Voor iedere onderneming zijn er volop nieuwe kansen in welke branche u zich ook beweegt. Wij brengen u graag in aanraking met vernieuwende ideeën en de mogelijkheden die social media ons als ondernemers biedt! Wij zijn gericht op het ontzorgen van u als ondernemer. Ontzorgen met als doelstelling het vergroten van omzet, winst en marktaandeel.

Wij helpen bij het opzetten van de benodigde accounts en richten de diverse profielen in naar eigen wens of huisstijl. Deze opzet is éénmalig.

Voor het beheer kijken wij samen met u naar een manier waarop we de social media doelgericht in uw bedrijf kunnen implementeren.

In overleg stellen we een pakket samen, waardoor de gewenste marketing via de social media kanalen optimaal benut worden.